Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Mi alapján válassz színes falfestéket?

2022. 11. 11. 12:43:00

A színes falfestékek remek szolgálatot tesznek, ha egy kis változatosságra vágysz és szeretnéd átfesteni az otthonod falait. A megfelelő szín kiválasztását nem érdemes elsietni, hiszen a falakon megjelenő árnyalatok nagymértékben befolyásolják a lakóterek hangulatát. 

 

Milyen festékeket használj a fabútorokra?

2022. 11. 10. 16:17:00

Ha úgy döntünk, hogy felfrissítjük a bútorainkat, akkor a fafesték remek megoldást kínál. Mivel a fa élő anyag marad a feldolgozása, a megmunkálása után is, ezért különleges bánásmódot igényel. Többek között az sem mindegy, hogy milyen festékeket használunk arra, hogy kezeljük, illetve átszínezzük. 

 

Mit érdemes tudni a zománcfestékről?

2022. 10. 14. 12:39:00

A zománcfesték rendkívül sokoldalúan használható festék, ami sok esetben jó szolgálatot tesz a felújítási munkák során. Használhatod fémszerkezetek festésére, de a fából készült felületeken is remekül működnek. A teljes átfestésre, illetve a felületi hibák javítására is tökéletesek. Nem véletlen, hogy például kádfelújításkor is egyértelműen a zománcfestékek használatát javasolják a szakemberek.  

 

Tudnivalók a vastaglazúr használatáról

2022. 10. 13. 12:39:00

A vastaglazúr a fából készülő tárgyak, padlók és más felületek megfelelő védelmét szolgálja. Amikor fával dolgozol, meg kell óvnod azoktól a külső hatásoktól, amelyek kárt tehetnek a szerkezetében. Ilyen például az erős napfény, a csapadék, a szél, illetve a különböző rovarok és gombák. A lazúr az egyik olyan anyag, amivel biztosíthatod, hogy a faszerkezetek hosszútávon is időtállóak tudjanak maradni. 

 

Ismerd meg a Lazurán festékcsalád kínálatát!

2022. 10. 11. 13:26:00

A Lazurán festékcsaládban minden olyan terméket megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy beltéri fafelületek szépek és ellenállóak legyenek. A fából készült tárgyak, padlók ugyanis különleges bánásmódot igényelnek, amihez többek között az is hozzátartozik, hogy nem használhatunk rájuk akármilyen festékeket, alapozókat, lakkokat.  

 

Mit várhatunk a korszerű Héra falfestéktől?

2022. 09. 12. 11:31:00

A beltéri falfestékek piacán a Héra méltán népszerű márka. A megnövekedett kínálat újszerű igényeket hívott napvilágra, így a mai kor embere már joggal várja el a felhasznált festékektől, hogy átengedjék a párát, tökéletes fedést biztosítsanak, lemoshatóak legyenek, ugyanakkor a trendi színekről se kelljen lemondani.

Varázsold újjá az otthonodat beltéri falfesték segítségével!

2022. 09. 09. 09:38:00

A lakásfelújítás időszakában a beltéri falfesték nélkülözhetetlen alapnak számít. Az évek során a falak állapota jelentősen romolhat, pláne akkor, ha korábban nem a megfelelő minőségű festék került azokra. Nem véletlenül választják napjainkban egyre többen a mosható típusokat, hiszen így akár a gyermekek alkotó tevékenységeinek nyomait is könnyedén eltünthethetjük.

Az oldal tetejére