Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baumit

Rendezés:

Baumit AquaSafe Interior szigetelő és feszültségmentesítő lemez

4.410 Ft
Raktáron

Üzemi víz elleni szigetelő- és feszültségmentesítő lemez, kerámia és természetes lapburkolatok alatti rugalmas szigeteléshez. Alkalmazható beltéren fal- és padlószigetelésre, nedves helyiségekben. Padlófűtés esetén is ajánlott.

További információkért görgessen lejjebb!

Baumit AquaSafe kültéri szigetelő és feszültségmentesítő lemez

5.720 Ft
Rendelhető
Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas vízszigetelő és feszültségmenetesítő lemez.  További információkért görgessen lejjebb!

Baumit Baumacol FlexMarmor burkolatragasztó 25kg

11.740 Ft
Rendelhető

A Baumit Baumacol FlexMarmor egy fehér színű, víz- és fagyálló, flexibilis vastagágyas burkolatragasztó.  Kiválóan ellenáll intenzív hő- és statikai terhelésnek és különösen alkalmas fokozott igénybevételű alapfelületekre.

További információkért görgessen lejjebb!

Baumit Baumacol FlexTop burkolatragasztó 25kg

7.500 Ft
Raktáron

Cementbázisú, víz- és fagyálló, flexibilis, vékonyágyas burkolatragasztó. Intenzív hő- és statikai terhelésnek ellenáll. Különösen ajánlott kiemelten igénybevételű alapfelületeken, illetve nagyméretű lapok ragasztása esetén. Kültéren és beltéri is alkalmazható.

További információkért görgessen lejjebb!

Baumit Baumacol Prémium fugázó anyag

2.100 Ft -tól
Raktáron
További információkért görgessen lejjebb!

Baumit Baumacol szaniter szilikon 310ml

5.290 Ft
Raktáron
UV és időjárás álló bel- és kültéren is használható, ecetsavas, vízzáró, szilikon alapú tömítő anyag. Ellenál a penészedésnek. Alkalmas kerámia burkolatok valamint fal és ajzat találkozásánál található hézag kitöltésére. Ezen felül alkalmazható burkolatok és szaniterek találkozásánál tömítésre. További információkért görgessen lejjebb!
Az oldal tetejére