Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Festőhengerek

Rendezés:

Baseline festőhenger homlokzatra nyéllel 27cm

2.780 Ft
Raktáron

[PRODUCT]

27 cm hosszú, 18 mm szálhosszú, kötött poliészter és poliakril festőhenger 7 mm-es párnával. Alkalmas falfestékek és érdesebb felületektől, egészen a durváig. Leginkább homlokzat festére ajánlott. A termék tartalmazza a hengerhez tartozó nyelet.

Baseline festőhenger kültérre 20cm

1.500 Ft
Raktáron

A schuller Baseline egy kék színű 20 cm széles, 18 cm szálhosszú kötött poliészter és poliakril szörzetű festőhenger. Leginkább érdesebb kültéri falfelületek festésére alkalmas. Tekintse meg kültéri falfesték kínálatunkat és válasszon hozzá prémium minőségű festéket

Baseline festőhenger kültérre 27cm

2.000 Ft
Raktáron

A schuller Baseline egy kék színű 27 cm széles, 18 cm szálhosszú kötött poliészter és poliakril szörzetű festőhenger. Leginkább érdesebb kültéri falfelületek festésére alkalmas. Tekintse meg kültéri falfesték kínálatunkat és válasszon hozzá prémium minőségű festéket

Baseline hosszúszörű henger 10cm

250 Ft
Raktáron

[PRODUCT]

10 cm hosszu, 18 mm szalhosszú poliakril fűtőtest henger. Alkamas falfestékek használatához érdesebb és durvább felület esetén.

festőhenger snájdoláshoz 10cm

2.500 Ft
Rendelhető
Festőhengerek szőtt perlon-poliamid huzattal, szegélyek gyors és tiszta snájdolásához minden felületen.

Goldline henger beltéri falfestékhez 10cm

250 Ft
Raktáron
10 cm hosszú, 12 mm szálhosszú fűtőtest henger. Alkalmas beltéri falfestékekhez, sima falfelületre.

Goldline henger beltéri falfestékhez 25cm

1.750 Ft
Raktáron
25 cm hosszú, 12 mm szálhosszú festőhenger. Alklmas beltéri falfestékekhez, sima falfelületre.

Goldline henger beltéri falfestékhez 6cm

200 Ft
Raktáron
6 cm hosszú, 12 mm szálhosszú fűtőtest henger. Alkalmas beltéri falfestékekhez, sima falfelületre.

lakkozókészlet velúr hengerrel 10cm

990 Ft
Raktáron
Festékedénnyel és 40 cm-es nyéllel. Profi minőség szőtt és oldószerálló velúrból. A huzat szinte szöszmentes, és sima felületstruktúrát eredményez. Alkalmas lakkok, zománcok és olajfestékek használata esetén.

Microline Pro univerzális festőhenger 18cm

1.750 Ft
Raktáron
18 cm hosszú, 17 mm szálhosszú festőhenger. Profi minőség a legjobb mikroszálból. A huzat szinte szöszmentes és sima, egyenletes felületstruktúrát eredményez. Minden henger oldalnyírással rendelkezik, melynek köszönhetően a munka csíkmentes lesz. Alkalmas falfestékek, lakkok, lazúrok és zománcok számára, az érdesebb felületektől, egészen a durváig. 

Microline Pro univerzális festőhenger 25cm

2.310 Ft
Raktáron
25 cm hosszú, 17 mm szálhosszú festőhenger. Profi minőség a legjobb mikroszálból. A huzat szinte szöszmentes és sima, egyenletes felületstruktúrát eredményez. Minden henger oldalnyírással rendelkezik, melynek köszönhetően a munka csíkmentes lesz. Alkalmas falfestékek, lakkok, lazúrok és zománcok számára, az érdesebb felületektől, egészen a durváig.

Microline univerzális festőhenger 10cm

280 Ft
Raktáron
10 cm hosszú, 9 mm szálhosszú fűtőtest henger. Profi minőség mikroszálból, extrém magas festékfelvevő és egyenletes festékleadó képességgel rendelkezik. A huzat szinte szösz- és fröcskölésmentes; sima, egyenletes felületstruktúrát eredményez. Minden henger oldalnyírással rendelkezik, melynek köszönhetően a munka csíkmentes lesz.
Az oldal tetejére