Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Speciális ragasztók

Rendezés:

Baumit gipszkarton ragasztó 25kg

3.450 Ft
Raktáron
További információkért görgessen lejjebb!

Metylan bordűrragasztó 250g

1.600 Ft
Rendelhető

A Metylan bordűrragasztó felhasználásra kész diszperziós ragasztó, amely valamennyi tapéta szegőcsíkot (bordűr) biztonságosan ragasztja a tapétához és falra. Száradás után áttetsző. Tapéta illesztések javítására is kivállóan alkalmas. Könnyen felhordható és igazítható.

További információkért görgessen lejjebb!

Pattex cipőragasztó 50ml

900 Ft
Raktáron

A legjobb választás cipők és egyéb bőráruk ragasztásához. Különösen erősen ragaszt össze különböző kemény és lágy műanyagokat (lágy PVC, ABS). Száradás után átlátszó és rugalmas.

További információkért görgessen lejjebb!

Soudal bitumenes zsindelyragasztó fekete 280ml

1.700 Ft
Raktáron
Bitumenes Zsindelyragasztó egy kiváló minőségű víz- és időjárásálló, bitumen bázisú rugalmas tömítőanyag, tipikusan tető és egyéb bitumenes szigetelés javításához. Használatra kész, nedves felületen is alkalmazható. Bitumenes vízszigetelések ragasztásához, tetőcserepek, rések és repedések tömítésére, ereszcsatornák csatlakozásához. További információkért görgessen lejjebb!

Soudal gipszkarton ragasztóhab kézi 750ml

3.700 Ft
Raktáron

Gyorskötésű poliuretán ragasztóhab, amely helyettesíti a hagyományos ragasztóhabarcsokat. Használatra kész, nem kell bekeverni, ezzel időt, energiát és pénzt takaríthat meg. A Genius Gun fejnek hála, könnyedén, egy kézzel használható. A visszazárható és újra felhasználható.

További információkért görgessen lejjebb!
Az oldal tetejére