Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Falfestékek

Rendezés:

Baumit UniPrimer univerzális alapozó 20 kg

32.850 Ft
Rendelhető

Oldószermentes, feldolgozásra kész, szerves kötőanyagú alapozó. Biztosítja az alapfelületek egyenletes nedvszívását és megfelelő tapadását.Alkalmazható valamennyi Baumit homlokzati vékonyvakolathoz.

További információkért görgessen lejjebb!

Dryvit homlokzatfelújító alapozó 10l

14.250 Ft
Raktáron
Kiegyenlíti az alapfelület szívóképességét, leköti a festendő felületen lévő port és krétásodott régi festékréteget. További információkért görgessen lejjebb!

Dryvit homlokzatfelújító alapozó 5l

7.670 Ft
Raktáron
Kiegyenlíti az alapfelület szívóképességét, leköti a festendő felületen lévő port és krétásodott régi festékréteget. További információkért görgessen lejjebb!

Dryvit homlokzatfelújító festék 5l

12.340 Ft
Raktáron
Szilikongyanta kötőanyagú homlokzatfesték. Rugalmas bevonatot képez, felülete vízlepergető és öntisztuló. Vízfelvevő képessége minimális,ugyanakkor kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. A festék filmvédő biocidot tartalmaz. További információkért görgessen lejjebb!

Dryvit homlokzatfelújító festék fehér 15l

34.650 Ft
Raktáron

Szilikongyanta kötőanyagú homlokzatfesték. Rugalmas bevonatot képez, felülete vízlepergető és öntisztuló. Vízfelvevő képessége minimális,ugyanakkor kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. A festék filmvédő biocidot tartalmaz.

További információkért görgessen lejjebb!

Dunatex gold beltéri falfesték fehér 14l

11.550 Ft
Raktáron

Kimagasló fedőhépességű és fehérségű vizzel hígítható diszperziós matt beltéri falfesték. Könnyen felhordható tartós és esztétikus megjelenésű.

További információkért görgessen lejjebb!

Dunatex silver beltéri falfesték fehér 14l

8.650 Ft
Raktáron

Kiváló fedőképességű, könnyen felhordható matt beltéri diszperziós falfesték. A falak természetes páraáteresztő képességét nem befolyásolja.

További információkért görgessen lejjebb!

Héra beltéri falfesték fehér (piros tetős)

3.400 Ft -tól
Raktáron
Kiváló fedőképességű, extra fehér, matt beltéri falfesték. Hozzáadott oldószert nem tartalmaz. További információkért görgessen lejjebb!

Héra Ceramic mosható beltéri falfesték

8.960 Ft -tól
Raktáron

A Héra Ceramic speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmának köszönhetően a legellenállóbb Héra beltéri falfesték. A kerámia technológia kimagasló mosás- és dörzsállóságot biztosít a felületnek, így téve azt foltmentesen tisztíthatóvá és fertőtleníthetővé. A Héra Ceramic falfesték hidrofób alkotórészei révén vízlepergető bevonatot képez, miközben innovatív kötőanyag szerkezete kiváló páraáteresztő tulajdonságot biztosít. A hipoallergén, selyemmatt felület exkluzív színmegjelenést kölcsönöz otthonának.

További információkért görgessen lejjebb!
(2)

Héra Clean&Style mosható beltéri falfesték

5.700 Ft -tól
Raktáron
Mosható, dörzsálló, tisztítható és fertőtleníthető beltéri matt latex falfesték További információkért görgessen lejjebb!
(1)

Héra Diszperzit beltéri falfesték fehér

3.200 Ft -tól
Raktáron

Vízes bázisú Kiváló fedőképességű matt fehér beltéri falfesték, könnyen felhordható, fehér, színezhető matt belső falfesték.

További információkért görgessen lejjebb!

Héra Diszperzit homlokzatfesték fehér 14l

16.990 Ft
Raktáron
Vízes bázisú homlokzatfesték. A falon egyenletes bevonatot képez. Vízlepergető, lég- és páraáteresztő, így a fal természetes szellőzését nem gátolja. További információkért görgessen lejjebb!

A színes falfesték remek megoldást nyújt, ha egy kis változatosságra vágysz és úgy döntesz átfested a falakat. Ez esetben csak arra kell figyelned, hogy beltéren vagy pedig kültéren használható változatokra lesz-e szükséged. Nálunk mindkettőt megtalálod, sőt, még azokat az alapozókat is be tudod szerezni, amelyek jobb tapadást és nagyobb fedőképességet biztosítanak a festékeknek. Íme, a színes falfesték termékajánlónk!  Nálunk sokféle színes falfesték, van, amelyekkel gyorsan, kényelmesen tudsz dolgozni, a munkáddal pedig nemcsak szép, hanem időtálló végeredményt érhetsz el. A Héra prémium falfesték remek választás, ha beltéri falakat szeretnél átszínezni, sőt, betonból, illetve gipszkartonból készült felületekre is kiválóan alkalmazható.

Ezzel a termékkel matt hatást tudsz elérni, ami pedig a színeket illeti, 51 árnyalatban kapható. A gyári színek egymással is, illetve a Héra prémium matt fehér festékkel is keverhetőek, ami azt jelenti, hogy összesen több ezer árnyalat jeleníthető meg. A színes falfesték kínálatunkban a Poli-Farbe Platinum illatosított beltéri falfestéket is megtalálod. Az új vakolt, glettelt, illetve a régi festett felületek átszínezésére is tökéletes, sőt, gipszkartont és tapétát is festhetsz vele. Ezzel is matt hatású bevonatot tudunk képezni a felületeken, ami tartós és könnyen tisztítható lesz. A csepegésmentes tulajdonságának köszönhetően, nagyon gyorsan és kényelmesen lehet vele dolgozni. Többek között hunyorzöld, körömvirág, zsálya és gólyahír árnyalatban is kapható. 

Az oldal tetejére