Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Purhab, ragasztóhab

Rendezés:

Soudal gipszkarton ragasztóhab kézi 750ml

3.700 Ft
Raktáron

Gyorskötésű poliuretán ragasztóhab, amely helyettesíti a hagyományos ragasztóhabarcsokat. Használatra kész, nem kell bekeverni, ezzel időt, energiát és pénzt takaríthat meg. A Genius Gun fejnek hála, könnyedén, egy kézzel használható. A visszazárható és újra felhasználható.

További információkért görgessen lejjebb!

Soudal purhab eltávolító 100ml

3.500 Ft
Raktáron
További információkért görgessen lejjebb!

Soudal purhab kézi 300ml

1.850 Ft
Rendelhető
A Soudal purhab kézi 300ml egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, egykezes, visszazárható Genius Gun adapterrel. A hab kivalóan tapad fa, PVC, alumínium, vakolat, tégla, kő és mázolt felületekhez. További információkért görgessen lejjebb!

Soudal purhab kézi 500ml

2.100 Ft
Raktáron
A Soudal purhab kézi 500ml egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, egykezes, visszazárható Genius Gun adapterrel. A hab kivalóan tapad fa, PVC, alumínium, vakolat, tégla, kő és mázolt felületekhez. További információkért görgessen lejjebb!

Soudal purhab kézi 750ml

2.490 Ft
Raktáron

Egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, egykezes, visszazárható Genius Gun adapterrel. A hab kivalóan tapad fa, PVC, alumínium, vakolat, tégla, kő és mázolt felületekhez.

További információkért görgessen lejjebb!

Soudal purhab pisztoly tisztító 500ml

2.350 Ft
Raktáron

Purhab pisztolyok és szelepeinek tisztítására alkalmas oldószeres, aeroszolos tisztítószer. 

További információkért görgessen lejjebb!

Soudal SoudaBond ragasztóhab kézi 750ml

3.650 Ft
Raktáron
Kiváló teljesítményű poliuretán ragasztóhab. Gyorsan és egyszerűen használható. A Genius Gun fejnek hála könnyű egykezesen használatot tesz lehetővé. Szinte minden építőanyag ragasztására alkalmas. Visszazárható, ezzel lehetővé teszi, hogy újra lehessen használni. További információkért görgessen lejjebb!

Soudal SoudaBond ragasztóhab piszolyos 750ml

4.350 Ft
Raktáron

Kiváló teljesítményű poliuretán ragasztóhab. Gyorsan és könnyen használható, helyettesíti a hagyományos poralapú ragasztókat. Ez a készítmény kombinálja az erős tapadást a réskitöltő sajátságokkal, így alkalmas egyenetlen felületek ragasztására. Szinte minden építőanyag, például szigetelőlapok és gipszkarton ragasztására használható.

További információkért görgessen lejjebb!

Soudal SoudaBond turbo ragasztóhab kézi 750ml

5.050 Ft
Raktáron

Gyorskötésű, poliuretán ragasztóhab ami felváltja a tradicionális habarcs alapú ragasztókat. Tökéletes kis panelek és könnyű díszítő elemek falhoz való rögzítésére. Keverés nélkül használható ami időt és pénzt takarít meg.

További információkért görgessen lejjebb!

Soudal SoudaBond turbo ragasztóhab pisztolyos 750ml

3.950 Ft
Raktáron
A Soudabond Turbo egy villámgyors kötésű poliuretán ragasztóhab, amely helyettesíti a hagyományos ragasztóhabarcsokat. Használatra kész, nem kell bekeverni, ezzel időt és pénzt takaríthat meg. További információkért görgessen lejjebb!

Soudal SoudaFoam purhab pisztolyos 750ml

2.500 Ft
Rendelhető
Egykomponensű, használatra kész poliuretán hab. A hab kiválóan tapad szinte valamennyi építési felülethez. További információkért görgessen lejjebb!

Soudal SoudaFoam téli purhab pisztolyos 750ml

2.850 Ft
Raktáron

Egykomponensű, használatra kész poliuretán hab. A téli fagyban is használható -10 °C-ig. A legtöbb építési felülethez kiválóan tapad. Magas hő- és hangszigetelő érték jellemzi.

További információkért görgessen lejjebb!
Az oldal tetejére